Szolgáltatásaink


Nem vagyunk az az ügyvédi iroda, amely „mindent elvállal”. A tevékenységünket azokon a jogterületeken fejtjük ki, amelyekben képesek vagyunk a szolgáltatásainkat átlagon felüli minőséggel nyújtani. Legyen az akár egy gazdasági társaság alapításával vagy irányításával kapcsolatos tanácsadás, bármilyen típusú szerződéssel vagy a kereskedelmi- és polgári jog bármely specifikus területével kapcsolatos ügy. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb jogi trendeket annak érdekében, hogy időben felhívjuk ügyfeleink figyelmét az új lehetőségekre és kötelezettségekre és segítséget nyújtsunk az ezekhez való igazodáshoz.

A különböző jogterületek szakértőivel együttműködve nemcsak Szlovákiában, hanem Európában is hatékonyan meg tudjuk oldani ügyfeleink részleges jogi problémáit.

Az egyes kereskedelmi kamarákban való tagságunk lehetővé teszi, hogy közvetlenül értesüljünk a szlovákiai külföldi vállalkozók problémáiról.

Amennyiben jogi problémája van és nem biztos abban, hogy ez a jognak olyan területe, amellyel mi foglalkozunk, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal és szívesen eligazítást adunk.
2019 © GRABAN, TORMA & PARTNERS s.r.o. | Code by Macmike.sk | Design by vuzet | Személyes adatok védelme